Saints vs. Broncos بصورت زنده: چگونه امروز هفته دوازدهم بازی NFL را از هرجایی تماشا کنیم


برونکوس ها به تازگی پنج برد در میامی را از دست داده اند و اکنون فرصت دارند روی قدیس ها که از هفت پیروزی قرمز می شوند ، بیفتند. آیا این می تواند یک پوست موزی کلاسیک برای نیواورلئان و مرد جدید آنها در مرکز باشد؟ راهنمای ما را دنبال کنید در حالی که توضیح می دهیم جریان زنده Saints vs Broncos را از کجا پیدا کنید و همه اقدامات امروز NFL Week 12 را به صورت آنلاین تماشا کنید.

Saints vs. Broncos به صورت زنده

بازی New Orleans Saints برابر Denver Broncos در 16.05 ET / 13.05 PT (21.05 GMT) در Empower Field در Mile High در دنور آغاز می شود. جزئیات کامل پخش مستقیم NFL و کانال تلویزیونی در زیر آمده است – و شما می توانید پوشش مورد علاقه خود را از هر کجا تماشا کنید یک بازی VPN هوشمندانه ترسیم کنید.

طلسم تیزم هیل برای مجروح درو برایس کاملاً آخر هفته گذشته آغاز شد ، با دستیار 18 از 23 پاس گل برای 233 یارد و سریع برای 51 یارد و دو بار برخورد با شاهین ها.


منبع: subtitle-news.ir

دیدگاهتان را بنویسید

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort android rat duşakabin fiyatları fud crypter hack forum instagram beğeni bayan escort - vip elit escort html nullednulled themesMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme BozdurmaViagraMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme BozdurmaVodafone Mobil Ödeme Bozdurma