Falcons vs Saints بصورت زنده: چگونه امروز هفته یازدهم مسابقات NFL را از هرجای دیگر تماشا کنیم


پس از یک شروع واقعا ناامیدکننده از فصل ، مقدسین شش پیروزی متوالی دارند و در وهله اول از دست Bucs خارج از NFC South می شوند. این اولین چهار بازی خوش یمن برای نیواورلئان است که می تواند اختلافات را در چند هفته آینده سخت تر کند ، و برنامه فوری تامپا بی بسیار سخت تر به نظر می رسد. راهنمای ما را دنبال کنید در حالی که توضیح می دهیم یک جریان زنده از Falcons vs Saints را پیدا کنید و آنلاین و آنلاین مسابقات NFL هفته یازدهم را بصورت آنلاین تماشا کنید.

Falcons vs Saints زندگی می کنند

بازی Atlanta Falcons در برابر New Orleans Saints از ساعت 13:00 ET / 10:00 PT (18:00 GMT) در Superdome در New Orleans آغاز می شود. جزئیات کامل پخش مستقیم NFL و کانال تلویزیونی در زیر آمده است – و شما می توانید پوشش مورد علاقه خود را از هر کجا تماشا کنید یک بازی VPN هوشمندانه ترسیم کنید.

آتلانتا در یک تور انفرادی بسیار مناسب و معقول به سر می برد ، از چهار بازی گذشته خود سه پیروزی کسب کرده و آنها باید خداحافظی کنند تا آماده سفر به لوئیزیانا شوند. این اولین مسابقه از دو درگیری با مقدسین طی دو هفته است و این دو می تواند به میزان خوب بلیط در ازای درو نسیم بستگی داشته باشد.


منبع: subtitle-news.ir

دیدگاهتان را بنویسید

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort android rat duşakabin fiyatları fud crypter hack forum bayan escort - vip elit escort lyft accident lawyer html nullednulled themesViagrasu tesisatçısıgercekhoca.org