Dolphins vs. Broncos بصورت زنده: چگونه می توان هفته یازدهم مسابقات NFL را از هرجای دیگر تماشا کرد


طرفداران هوادار باید صبور باشند ، اما تلاش ها برای بازگرداندن برایان فلورس به فلوریدا در حال انجام بود. پس از شروع آهسته فصل ، آنها قبلاً 5 پیروزی پیاپی کسب کرده اند و توانسته اند چیزی را که حتی اخیراً به نظر می رسید یک شکاف غیرقابل حل در حسابهای پیشرو AFC است ، که در یک هفته خداحافظی قرار دارند ، ببندند. شما می توانید راهنمای ما را دنبال کنید در حالی که توضیح می دهیم یک جریان زنده از Dolphins vs. Broncos را در کجا پیدا کنید و همه اقدامات NFL را از هرجای این روزهای آنلاین تماشا کنید.

Rookie Tua Tagovailoa سر و صدا را توجیه می کند و حداقل در حال حاضر به نظر می رسد یک نسخه برتر از Ryan Fitzpatrick سرسام آور است. QB جوان در پیروزی 29-21 برابر Chargers برای دو تاچ داون و 169 یارد پرتاب کرد و انتظار ندارد اولین شکست خود را در NFL در دنور امتحان کند.

دلفین ها و برانکوس ها به صورت زنده پخش می شوند

بازی امروز میامی دلفین ها برابر Denver Broncos در 16.05 ET / 13.05 PT (21.05 GMT) در Empower Field در Mile High در دنور آغاز می شود. جزئیات کامل پخش مستقیم NFL و کانال تلویزیونی در زیر آمده است – و شما می توانید پوشش مورد علاقه خود را از هر کجا تماشا کنید یک VPN خوب اضافه کنید به لیست نرم افزار خود بروید.


منبع: subtitle-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>