[ad_1]

پس از دو شروع دروغ قبلی ، سرانجام امشب این مسابقه که مدتها در انتظار دو نفر از بهترین دسته سنگین وزن انگلیس بود ، برگزار می شود. یک ثانیه از این اقدام را از دست ندهید – راهنمای زنده دانیل دوبوا در مقابل جو جویس را دنبال کنید تا امشب نبرد بزرگ آنلاین را تماشا کنید ، مهم نیست که در کجای جهان باشید.

دوبوئر جنوبی بدون شکست لندن ، با داشتن 14 پیروزی و تنها در 22 سالگی بدون شکست باقی مانده است و بهترین استعداد آینده در این بخش است. این نبرد توسط بسیاری به عنوان گامی دیگر به سوی بالاترین رده مبارزان در این وزن دوبوئز دیده خواهد شد ، اما امشب وی با یک حرفه ای مسن روبرو می شود ، که احتمالاً بزرگترین چالش در حرفه خود تاکنون خواهد بود.

Dubois در مقابل جویس به صورت زنده

این نبرد برای انگلیس قرار بود شنبه ، 28 نوامبر در Church Church در لندن برگزار شود. کارت شب در انگلستان از ساعت 19:00 به وقت گرینویچ (14:00 بعد از ظهر / 11 صبح به وقت PT ، 6 صبح با AEDT) با پیاده روی های حلقه ای برای رویداد اصلی آغاز می شود ، انتظار می رود حدود ساعت 22:00 به وقت محلی (17:00 ET / 14:00 PT 9:00 AEDT) و می توانید از هر جایی به همان پوششی که در خانه دارید دسترسی داشته باشید با استفاده از VPN.

[ad_2]

منبع: subtitle-news.ir