Bills vs Cardinals بصورت زنده: چگونه اکنون بازی آنلاین NFL week 10 را در همه جا تماشا کنید

[ad_1]

پس از یک شکست پشت و رو ، بوفالو با سه پیروزی متوالی به مسیر بازگشت و درگیری امروز با آریزونا باید یک آزمایش دقیق از قدرتمندترین سگ AFC East را ارائه دهد. به نظر می رسد این رقابتی ترین بازی آخر هفته است و شما می توانید راهنمای ما را دنبال کنید در حالی که توضیح می دهیم Bills vs Cardinals را به طور زنده کجا بیابید و همه اقدامات NFL را از هرجای این روزهای آنلاین تماشا کنید.

کارت ها در این فصل کمی بالا و پایین شده اند ، اما آنها در یک ردیف عالی چهار بر چهار قرار دارند ، دو کارت اخیر به مصاف سیاتل می آیند و میامی را احیا می کنند.

صورتحساب ها و کاردینال ها به صورت زنده پخش می شوند

بازی Buffalo Bills امروز مقابل Arizona Cardinals در ساعت 4:05 PM ET / 1:05 PM PT (9:05 PM GMT) در ورزشگاه Glendale State Farm آغاز می شود. جزئیات کامل پخش مستقیم NFL و کانال تلویزیونی در زیر آمده است – و شما می توانید پوشش مورد علاقه خود را از هر کجا تماشا کنید یک VPN خوب اضافه کنید به لیست نرم افزار خود بروید.

[ad_2]

منبع: subtitle-news.ir

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort android rat duşakabin fiyatları fud crypter hack forum buy instagram followershtml nullednulled themes1xbet girişMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme Nakite Çevirme1xbet