[ad_1]
بر اساس مطالعه جدید Atlas VPN ، گرچه هنوز به پایان نرسیده است ، سال 2020 برای سایت های فیشینگ یک رکورد است ، گوگل 2.02 میلیون سایت را ثبت کرده است.
مجرمان اینترنتی اغلب نسخه هایی از وب سایت های معروف ایجاد می کنند تا کاربران بی خبر را برای ورود اطلاعات حساس خود مانند اطلاعات ورود به سیستم یا اطلاعات کارت اعتباری خود ، ترغیب کنند.
بر اساس گزارش شفافیت گوگل ، امسال هر هفته به طور متوسط 46000 سایت فیشینگ شناسایی می شود. این داده ها همچنین نشان می دهد که در نیمه اول سال 2020 دو جهش عظیم در وب سایت های مخرب رخ داده است که به بیش از 58000 کشف هفتگی در قله های خود رسیده است. با این حال ، نیمه دوم سال با حدود 45000 سایت جدید فیشینگ که هر هفت روز ثبت می شوند ، با ثبات تر به نظر می رسد.
یکی از دلایلی که Altas VPN معتقد است سایتهای فیشینگ بیشتری در سال 2020 نسبت به سالهای گذشته ایجاد شده است به این دلیل است که کاربران بیشتری در حین قرنطینه در خانه آنلاین بوده اند و تعداد بیشتری از کارمندان در آن زمان از خانه کار می کرد. این فرصت هایی را برای مجرمان اینترنتی فراهم کرده است که با استفاده از ترس کاربران از ویروس ، آنها را به سمت وب سایت های جعلی و مخرب سوق می دهد.
یک سال رکورد برای فیشینگ
برای بررسی روندهای گسترده فیشینگ ، تیم تحقیقاتی Atlas VPN با تجزیه و تحلیل داده های سایت های فیشینگ از سه ماهه اول 2015 دریافت که 2020 سال جدیدترین سایتهای فیشینگ تا به امروز است.
2.02 میلیون سایت فیشینگ ثبت شده توسط گوگل 19.91 درصد افزایش نسبت به سال گذشته را نشان می دهد ، زمانی که حجم سایت های مخرب به 1.69 میلیون رسیده است. در همان زمان ، میانگین تغییر سال در وب سایت های فیشینگ رشد 12.89 درصدی را از سال 2015 نشان داد و در سه چهارم سال 2020 یک مکان مخرب تر از هر سه ماهه سال قبل پیدا شد.
در گزارش خود درباره این موضوع ، John C. از Atlas VPN توضیح داد که وحشت یکی از عوامل اصلی در افزایش تعداد سایتهای فیشینگ ثبت شده در سال جاری است ، گفت:
“پیوند همه گیری با افزایش حملات فیشینگ کاملاً آسان است ، نه تنها به دلیل افزایش استفاده از اینترنت ، بلکه به دلیل وحشت. وحشت منجر به تفکر غیر منطقی می شود و افراد مراحل اساسی امنیت آنلاین را فراموش می کنند. سپس کاربران پرونده های مخربی را بارگیری می کنند یا در جستجوی وب سایت های ناامن اقدام به خرید موارد می کنند ، در نتیجه آنها قربانی کلاهبرداری می شوند. “
برای جلوگیری از قربانی شدن در برابر حملات فیشینگ ، کاربران باید با دقت URL هر سایتی را که بازدید می کنند بررسی کنند ، اطمینان حاصل کنند که وب سایت هایی که بازدید می کنند از HTTPS استفاده می کنند تا HTTP و از نظر غلط املایی و گرامری ممکن است بررسی کنند. پرچم قرمز اصلی باشد.
[ad_2]
منبع: subtitle-news.ir