[ad_1]

چیزی کمتر از یک برخورد شدید ، حرکت امروز در استمفوردبریج به لیگ برتر شاهد پرواز هر دو این رقبای سرسخت لندنی است. در حال حاضر ، “اسپرز” با اختلاف دو امتیاز بالاتر از میزبان خود در بالای جدول قرار دارد ، اما پیروزی “آبی پوشان” فرانک لمپارد ممکن است باعث شود او از رقبای خود در شمال لندن بگذرد تا مقام اول EPL را بدست آورد. برای اطلاع از چگونگی پخش مستقیم چلسی مقابل تاتنهام ، بدون توجه به اینکه اکنون در کجای جهان هستید ، ادامه مطلب را بخوانید.

ژوزه مورینیو ، سرمربی اسپرز با افزودن ادویه اضافی به ترکیب ، بار دیگر به باشگاه بازگشت ، جایی که خود را به عنوان یک مدیر تثبیت کرده است – آخرین ماده عالی برای دربی خوشمزه این دوره.

چلسی و تاتنهام به صورت زنده

مانند سهم شیر از بازی های لیگ برتر ، چلسی و تاتنهام امروز در Sky Sports انگلیس در دسترس هستند. شروع از استمفوردبریج در 16:30 به وقت گرینویچ است که در ایالات متحده آمریکا 11:30 ET / 8:30 PT و اوایل صبح دوشنبه 3:30 AEDT در استرالیا است. اگر Sky ندارید ، می توانید بازی را با Now TV Sky Sports Pass تماشا کنید – و پوشش مورد علاقه خود را در هر کجا با خود ببرید اضافه کردن VPN کلاس جهانی به تیم شما

[ad_2]

منبع: subtitle-news.ir