پخش جریانی مستقیم UFC 255: نحوه تماشای آنلاین Figueredo مقابل Perez از هرجای شب امشب


Deiveson Figueiredo برزیلی تلاش خواهد کرد تا وضعیت خود را به عنوان یکی از بزرگترین سلاح های MMA تثبیت کند ، اولین دفاع از عنوان خود را در پرواز این شنبه در برابر الکس پرز آینده در UFC 255 انجام می دهد. در این راهنما ما به طور دقیق نحوه دستیابی به پخش مستقیم در UFC 255 و تماشای Figueiredo در برابر پرز و دیگران در آخر هفته.

این عنوان به این صورت بود که فیگوریدو با قهرمان کودکی سبک وزن UFC ، کودی گاربراند روبرو شود ، اما وقتی گاربرند به دلیل پارگی عضله دوسر ، مجبور به بازنشستگی شد ، این برنامه ها ناکام ماند.

پخش جریانی مستقیم UFC 255

UFC 255 شنبه ، 21 نوامبر در مرکز UFC APEX در لاس وگاس برگزار می شود. زمان تخمینی کارت اصلی 22:00 ET / 19:00 PT است که باعث می شود آن صبح روز یکشنبه در انگلیس ساعت 3 صبح به وقت گرینویچ انجام شود و می توانید انتظار رویداد اصلی را حدود ساعت 1:00 ET / 22:00 PT / 6 صبح به وقت گرینویچ داشته باشید. موارد زیر گزینه های پخش جریانی است و می توانید آنها را از هر کجا و با خیال راحت تماشا کنید با VPN.


منبع: subtitle-news.ir

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort android rat duşakabin fiyatları fud crypter hack forum buy instagram followershtml nullednulled themes1xbet girişMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme Nakite Çevirme1xbet