[ad_1]

فولادی ها در صورت شکست دادن واشنگتن امروز می توانند به 12-0 برسند ، و اگرچه این تیم مورد علاقه های زیادی قرار دارد ، بورگوندی و طلا در هفته های اخیر رعد و برق امیدوار کننده ای از خود نشان داده اند و در این بازی تعداد سواری های بیشتری نسبت به پیتسبورگ دارند. پس از آخر هفته ای که در آن غول ها Seahawks را شکست دادند و چهارمین پیروزی متوالی خود را بدست آوردند و جت ها در عرض پنج ثانیه برای ناراحتی Raiders آمدند ، هیچ چیز را رد نکنید. راهنمای ما را دنبال کنید در حالی که توضیح می دهیم کجا می توان جریان مستقیم خود را در برابر واشنگتن در مقابل استیلرز یافت و همه اقدامات NFL را از امروز در هر نقطه آنلاین مشاهده کرد.

واشنگتن و استیلرز به صورت زنده

تیم فوتبال واشنگتن امروز مقابل پیتسبورگ استیلرز از ساعت 17:00 ET / 14:00 PT (22:00 GMT) در Heinz Field در پیتزبورگ ، پنسیلوانیا آغاز می شود. جزئیات کامل پخش مستقیم NFL و کانال تلویزیونی در زیر آمده است – و شما می توانید پوشش مورد علاقه خود را از هر کجا تماشا کنید یک VPN خوب اضافه کنید به لیست نرم افزار خود بروید.

واشنگتن مطمئناً از مرحله پلی آف خارج نشده است ، اما اکنون در NFC East پشت غول های بزرگ بازی می کند و ممکن است برنامه کمی فشرده تری نسبت به رقبا داشته باشد.

[ad_2]

منبع: subtitle-news.ir

ایندکسر