[ad_1]

دو باشگاه موفق تاریخ اروپا برای دومین بار در لیگ قهرمانان امسال امشب دیدار می کنند – و این مسابقه ای است که نوید یک موضوع هیجان انگیز را برای هواداران و بی طرفان می دهد. راهنمای ما را دنبال کنید ، در حالی که توضیح می دهیم شما چگونه یک جریان مستقیم از لیورپول مقابل آژاکس را تماشا می کنید و همه اقدامات را از UCL ، بدون توجه به اینکه در حال حاضر در کجای جهان هستید ، انجام می دهید.

لیورپول و آژاکس به صورت زنده

زمان شروع لیورپول مقابل آژاکس امروز 20:00 به وقت محلی در آنفیلد انگلیس است. این امر باعث می شود شروع آن در ساعت 21:00 CET در اروپا انجام شود. 15:00 ET / 12:00 PT در ایالات متحده آمریکا ؛ و روز بعد 7:00 AEDT در استرالیا. جزئیات کامل در مورد تلویزیون و پخش مستقیم در زیر آمده است و شما می توانید از پوشش محلی لیورپول در برابر آژاکس در هر کجا که هستید لذت ببرید به یک سرویس VPN خوب کمک کنید.

وقتی دو تیم در ماه اکتبر به مصاف هم رفتند ، لیورپول به لطف گل به خودی نیکولاس تالیافیکو یک بازی سخت 0-0 داشت. قرمزها در حال حاضر با 9 امتیاز از دو بازی در راس گروه D قرار دارند ، بنابراین پیروزی امشب مقابل آژاکس در آنفیلد صعود آنها به مرحله حذفی را نشان می دهد – و شکست آنها را در مرحله نهایی مرحله گروه آسیب پذیر می کند.

[ad_2]

منبع: subtitle-news.ir