این ترشی جزو ترشیهایی است که میتوان آن را به مدت طولانیتری نسبت به سایر ترشیها نگهداری کنید. ترشی لبو جزو آن ترشیهای خاص و دوست داشتنی است که با رنگ زیبایش حسابی دلبری میکند. دو لیوان آب را در کتری جوش بیاورید و ترکیب سیر و زنجبیل را به آن اضافه کنید. آنها را داخل قابلمهای بزرگ روی گاز قرار دهید و به میزان کافی آب سرد روی آنها بریزید تا روی آنها را بپوشاند. پس از جوش آمدن، حرارت را به کمتر از متوسط رسانده و بگذارید لبوها نرم شوند بطوری که چنگال در آنها فرو رود. ۴. سیر، روغن، سرکه و نمک را داخل کاسهای متوسط بریزید. من این ترشی را همراه انواع پلو سرو میکنم بخصوص وقتهای که پلو همراهی به نام خورش را گم کرده است. برای تولید سیر سیاه کافی است دمای ظرف حاوی سیر را 55 تا 65 درجه سانتی گراد تنظیم نمود که برای این کار کافی است یک ظرف شیشه ای در دار را بردارید و مقدار مورد نیاز سیر در آن قرار دهید و درب آن را محکم ببندید سپس دمای مورد نظر را تنظیم کنید و ظرف را در مکانی بدون رطوبت قرار دهید و بعد از گذشت زمان سیر ها تخمیر می شوند و به مرور زمان تغییر رنگ می دهند و به رنگ سیاه در می آیند.

در کدام ساعات روز می توانم سفارشم را ثبت کنم؟ سیر تازه با توجه به مزایای زیادی که برای سلامتی دارد ، به عنوان یکی از سوپرفودها به حساب می آید. کدام سیر سیاه از سیر تازه و سالم به دست آمده و فرآیند تخمیر آن طبق روش های علمی و استاندارد انجام شده است؟ به این صورت که سیر تازه و خام را به مدت ۳ ماه و توسط دستگاههای مخصوصی در درجه حرارت بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتی گراد و رطوبت بین ۸۰ تا ۹۰ درصد نگه داری میکنند که در این مدت رنگ آن سیاه شده، مزه ی آن ترش و شیرین (ملس) میشود و در مقایسه با سیر تازه ی اولیه بوی بسیار کمتری هم خواهد داشت. مزه سیر سیاه شیرین و اندازه آن کوچک است و خواص درمانی و بافت نرمی دارد که برای پختن وبا شکم… معمولا افراد جوانی که در سنین کم به سفید شدن موهای روی سر دچار می شوند، از این ماده ی با ارزش که سبوس برنج قهوه ای است استفاده می کنند و به سراغ آن می روند . حتی میتوان از آب آن به عنوان رنگ مو استفاده کرد که رنگ شرابی زیبایی به شما میدهد، فقط موقع رنگ کردن موها دستکش بپوشید تا دستانتان رنگ نگیرد.

۲. آنها را داخل قابلمه ریخته و روی آن آب سرد بریزید. هوای داغ از میان محصول که به صورت لایه روی کف مشبک در( مورد کوره های خشک کن ) یا در تشتکهای مشبک در( مورد برجهای خشک کن ) گسترده شده عبور کرده، محصول را خشک می کند. آب را به جوش برسانید سپس دما را پایین آورید تا آرام قل بخورند. ۲. لبوها را از آب درآورده و بگذارید سرد شوند. خوبی درست کردن ترشی لبو استفادههایی است که میتوانید از آب آن ببرید. این فراورده برای اولین بار توسط کره ایها برای مصارف دارویی تولید شد و گاهی اوقات از آن در تهیه نوشابههای انرژی زا یا شکلات سیر سیاه نیز استفاده میشود. میتوانید این تخممرغهای رنگی را برش بزنید و برای سالاد استفاده کنید. پودر فلفل قرمز را به مقداری که می توانید تندی آن را تحمل کنید به مواد اضافه کنید.در صورت تمایل می توانید آن را به شیر و همراه کمی عسل اضافه کنید.

مرحله نهم: نخ در ظرف را ببندید و حدود دو هفته آن را در جای خنک نگه دارید تا ترشی شما آماده شود. ۵. آنها را به مدت ۴ هفته در یخچال نگهداری کنید. لبوها را کاملا خنک کنید، در یخچال گذاشته یا فورا سرو کنید. ۳. بادمجانها را داخل مایع گرم شده قرار داده و به آرامی حدود ۸ تا ۱۰ یا تا زمانی که بادمجانها نرم شوند، بگذارید داخل مایع روی گاز بمانند. البته زمان آن بستگی به اندازه لبو و برشهای آن دارد. ترشی لبوی شیرین حاوی مقداری شکر است که طعم شیرینی به آن میدهد. مقداری سیاه دانه را جوشانده و با عسل شیرین کنید. یک حبه سیر سیاه در روز می تواند بیماری های قلبی را از بین ببرد! سیر سیاه به دلیل داشتن مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان ها، می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بروز مشکلاتی مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند. گنجاندن این محصول در وعدههای غذایی به سلامتی شما کمک شایانی خواهد کرد.

هنگامی که شما این مقاله را دوست داشتید، مایل به اطلاعات بیشتری در رابطه با سیر سیاه کجا است وب سایت خود باشید.

ایندکسر