[ad_1]

بازگشت آنتونی جوشوا به رینگ که مدتها انتظار آن را می کشید تقریباً همین جا است ، زیرا این مبارز انگلیسی عناوین خود را در دسته سنگین وزن WBA ، WBO و IBF در صف مقابل کوبرات پولف قرار می دهد. با پیروی از راهنمای ما در زیر ، که توضیح می دهد چگونه آنتونی جوشوا را در برابر Kubrat Pulev به طور زنده و تماشای آنلاین نبرد ، یک ثانیه از این جنگ طولانی را با تأخیر از دست ندهید.

جوشوا و پوولف به صورت زنده

بازی روز شنبه بین آنتونی جوشوا و کبرات پولف در SSE Arena ، ومبلی لندن برگزار می شود. نقشه شب در ساعت 19:00 به وقت محلی شروع می شود و در انگلستان در Sky Sports Box Office نشان داده می شود (این ساعت 14:00 ET / 11:00 PT در ایالات متحده و 6:00 AEDT روز یکشنبه در استرالیا شروع می شود) . حلقه های رویداد اصلی ، انتظار می رود بعد از ساعت 22:00 به وقت محلی (17:00 ET / 14:00 PT / 9:00 AEDT) ، و شما می توانید از کجا و به پوشش Sky که در خانه دارید دسترسی داشته باشید. بودن VPN قابل اعتماد در گوشه شما

AJ مجبور بود در ماه ژوئن قبل از درگیری با پروانه ها علیه تایسون فیوری برای تاج گذاری قهرمان سنگین وزن بی چون وچرا ، با رقیب اجباری IBF ، Pulev روبرو شود. با این حال ، در نهایت نبرد برنامه ریزی شده در ورزشگاه تاتنهام هاتسپور به دلیل محدودیت های ویروس کرونا ویران شد و به تعویق افتاد.

[ad_2]

منبع: subtitle-news.ir

ایندکسر