[ad_1]

و بعد دو نفر بودند. در حقیقت ، دو مورد اول. ویگان فصل عادی را در وهله اول به پایان رساند ، سنت هلنس با همان سرعت پیروزی وارینگتون ، پشت سر او ، اما با بهترین اختلاف بهترین امتیاز لیگ ، پشت سر او بود. شما می توانید راهنمای ما را دنبال کنید ، در حالی که توضیح می دهیم چگونه یک جریان مستقیم از مسابقات راگبی سوپرلیگ را به صورت زنده تماشا می کنیم و امشب از هرجایی بصورت آنلاین ویگان مقابل سنت هلن را تماشا می کنیم.

این دو باشگاه 125 سال نفرت مشترک دارند. در واقع ، این گجت است که گفته می شود کلمه مورد علاقه هر ورزش ورزشی را ایجاد کرده است: دربی. صحنه به زیبایی آماده شده است و هر دو مربی می توانند از بین بازیکنان لیست کمابیش کاملاً کاملی را انتخاب کنند و اسطوره های باشگاه شان اولوا و جیمز گراهام پس از مسابقه امشب کفش های خود را آویزان می کنند. از هر راهی که بروید کاملاً احساسی خواهد بود.

ویگان و سنت هلنز: فینال بزرگ سوپرلیگ راگبی به صورت زنده

Wigan Warriors و St. Helens از ساعت 20:00 به وقت گرینویچ در ورزشگاه KCOM در هال ، انگلیس آغاز می شود. این ساعت 15:00 ET / 12:00 PT در ایالات متحده و 7:00 AEDT صبح شنبه در استرالیا است ، گزینه های پخش کامل تلویزیون و پخش در زیر ذکر شده است استفاده از VPN خوب، شما قادر خواهید بود از همه جای دنیا به صورت زنده راگبی سوپرلیگ راگبی مورد علاقه خود را به صورت زنده تماشا کنید.

[ad_2]

منبع: subtitle-news.ir