تیم در مقابل مدودف به صورت زنده: چگونه می توان از همه جا تنیس نهایی ATP را تماشا کرد


آیا این لحظه ای است که تنیس مردان منتظر آن بوده اند؟ نسل جدید شنبه پیروز شد و پیروز شد تا خود را برای فینال مسابقات نهایی ATP آماده کند ، که جایزه نقره را در دست یک برنده کاملا جدید خواهد دید. ما به شما نشان خواهیم داد که چطور Thiem در مقابل Medvedev در فینال در 2020 ، به طور آنلاین ، در هر کجا که هستید زندگی کنید – از جمله گزینه های مشاهده رایگان در بعضی جاها!

تیم مقابل مدودف به صورت زنده

Thiem v. مدودف باید زودتر از ساعت 18:00 به وقت گرینویچ در لندن شروع کند ، که ساعت 13:00 ET / 10:00 PT در ایالات متحده و 5:00 AEDT در استرالیا است. جزئیات کامل زنده تنیس و تلویزیون در زیر آمده است – و لازم است بدانید که می توانید دریافت کنید جریان زنده رایگان فینال های ATP در کشورهایی مانند انگلستان پوشش مورد علاقه خود را از هر کجای دنیا با تماشا کنید استفاده از VPN خوب.

سال 2020 نوعی بلوغ برای دومنیک تییم ، مرد سابق بود ، که اولین گرند اسلم خود را در ماه سپتامبر به دست آورد در حالی که دانیل مدودف در این هفته فقط یک ست را در O2 Arena منتشر کرد ، یک بازیکن برجسته بود. هر دو بازیکن هر دو نادال و جوکوویچ را در راه رسیدن به این فینال شکست دادند.


منبع: subtitle-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>