در همین ترفند تولیدی، که هنوز نیز مسیر اهمیت صنعتی تولید اسید سیتریک می باشد که امروزه به کار گیری می شود، از کشت A. niger از یک سقز یا یک ماده حاوی گلوکز برای ایجاد اسید سیتریک استعمال می شود. طعم مشخصی از سس مایونز به طور اکثر از افزودن خردل، که حاوی ایزوتیوسیانات است، مشتق می شود. بنابراین، CA به طور گسترده در بسیاری از مناطق از پاراگراف مواد غذایی، نوشیدنیها، داروها، مواد مغذی، و اسباب آرایشی به تیتر طعم دهنده، ادله جداکننده، برهان بافر و غیره استعمال میشود. همین یک ماده شیمیایی فرآوری شده و به طور گسترده در سراسر جهان به عنوان یک مکمل دارویی عالی به کارگیری میشود. اسید سیتریک طبق معمول به عنوان یک افزودنی مواد غذایی، ماده پاک کننده و مکمل غذایی مورد به کارگیری قرار می گیرد. این ماده در بسته بندی های 25 کیلوگرمی به فروش می رسد. اسید سیتریک در فروشگاه های مواد غذایی طبیعی اهمیت سایر ویتامین ها و مکمل های غذایی یافت شود. اسید سیتریک در محصولات مایونز می تواند مناسب باشد. آب میوه از میوه های مرکبات نظیر پرتقال و لیمو بستگی به غلظت اسید سیتریک دارد، برای غلظت اسیدی فراتر بخش اعظم می شود و برعکس. فروش اسید سیتریک در طی دو دهه پیشین از کمتر 0.5 به بیش از 2 میلیون تن رسیده است. بیش از ۵۰ % از همین حجم در چین ساخت شد. چنانچه اسید کافی نباشد، ژل تشکیل نمی شود و اگر بیش از حد وجود داشته باشد، ژله وضعیت مایع نخواهد گرفت. غلظت این اسید در مرکبات از ۰٫۰۰۵ mol / L به جهت پرتقال و گریپ فروت به ۰٫۳۰ mol / L در لیمو و اشکال آن متغیر است. هرچند در بخش اعظمی از مرکبات مانند لیمو اصلی غلظت بالا یافت می شود، اما استخراج اسید از میوه به جهت مصارف صنعتی مقرون به صرفه نیست. ارگانیسمهای اساسی که امروزه در ایجاد صنعتی سیتریک اسید به کارگیری میشود، A. niger است. شکل بی آب کریستال از آب گرم است، در حالی که مونوهیدرات هنگامی تولید می شود که اسید سیتریک از آب سرد کریستال شود. درصورتیکه شما این نوشته را تحسین می کنید، مایلید دیتاها بیشتری در مورد اسید هیدروکسی سیتریک بدست آورید به وبسایت ما مراجعه کنید.

ایندکسر