اتلتیکو مادرید و بایرن مونیخ به صورت زنده: چگونه لیگ قهرمانان را همه جا تماشا کنیم


واندا متروپولیتانو در مادرید امشب میزبان مسابقه ای سرنوشت ساز برای میزبان است و اتلتیکو برای تقویت امیدهای خود برای از بین بردن مرحله حذفی در لیگ قهرمانان 2020/21 به نتیجه نیاز دارد. راهنمای ما را دنبال کنید در حالی که توضیح می دهیم اتلتیکو مادرید بایرن مونیخ را از کجا می توان به صورت زنده دریافت کرد و این سه شنبه فوتبال لیگ قهرمانان اروپا را به صورت آنلاین تماشا کرد.

بایرن با چهار برد از چهار برد ، به عنوان برنده گروه A در مرحله حذفی جایگاه خود را قطعی کرده است. اتلتیکو در هفته 4 فقط می توانست مقابل لوکوموتیو مسکو به تساوی برسد و حالا معلوم است که آنها در حالی که در رده دوم قرار دارند ، بالای شانه های خود هستند. گروه.

اتلتیکو مادرید و بایرن مونیخ را به صورت زنده تماشا کنید

زمان شروع این بازی در استادیو واندا متروپولیتانو مادرید برای این مسابقه ساعت 21:00 به وقت محلی (CET) است که باعث می شود هواداران قدیمی در انگلیس در ساعت 20:00 GMT و در ایالات متحده آمریکا ساعت 15:00 ET / 12:00 PT آن را انجام دهند. جزئیات کامل تلویزیونی و زنده در زیر آمده است و در هر کجا که باشید می توانید از پوشش محلی اتلتیکو مادرید مقابل بایرن مونیخ لذت ببرید به یک سرویس VPN خوب کمک کنید.


منبع: subtitle-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>